Реч в защита на традиционното семейство и правата на родители и деца (18.06.2022, София)

Дами и господа, братя,

От любовта на мъжа и жената се ражда детето и новото поколение. Така е установено в мирозданието и до края на света в този му вид няма да има промяна.

Това наричаме традиционното семейство. То е установено от Бога и в него членовете му намират защита, утеха, прехрана, уют и семейна обич.

Не случайно клишето, че Семейството е основна градивна единица на обществото, не е клише а самата истина. Един мислител (Жак Елул) заявява, че там където има силни семейни връзки тиранията не може да успее. И изглежда е прав.

В момента, както и преди, традиционното семейство е отново обект на атаки.

По немислим начин, сексуални практики, до неотдавна считани за срамни и извратени, днес биват обект на политическа закрила и правозащитни програми. Сексуалната революция дотам е завладяла публична територия, че посланици на цели правителства правят промоция на така наречените „права на сексуална ориентация“.

Тоест право на полова ориентация. Какво има за ориентиране тук?

Дами и господа, доколко е възможно някой да не е ориентиран по отношение на това какъв му е пола? Оказва се, че тази полова дезориентация, в условията на нова, публична сексуалност, също е човешко право, а не болестно или неестествено състояние. На лицето, което е полово дезориентирано не трябва да се помага, а да се насърчава това негово състояние.

Това е новият морал, това е новият световен ред.

Но не е само това.

С навлизането на „гей прайда“ и нека си го кажем направо, „хомосексуалната гордост“, освен политизирането на половия живот на малкия процент от хора, които предпочитат да участват в полови актове с лица от същия пол, под прицел са и децата.

Да, вашите деца, нашите деца.

От ранна възраст целта е децата да бъдат включени, дори без знанието на родителите, или още по-лошо против тяхната воля, в покварата на ранната сексуализация. Дори думата „сексуализация“ е доста неясна като обяснение на тези НПО програми, които се опитват да вкарат в училищата под маската на „сексуално образование“.

Става дума за полово развращаване на деца. Тоест за въвеждането им под формата на образование в тематика, която не е подходяща, не е била подходяща и никога няма да бъде подходяща за едно малко дете, което все още прохожда, опознава света и има нужда от майчина и бащина закрила и обич.

И сега, докато говорим тези неща, според плановете на организаторите на парада на гордостта, тоест „София прайд“, следвало да има поставена „детска маса“ на тяхното събитие. Какво ли интересно за едно дете има на тази маса?

За какво му е на едно дете да бъде въвеждано в тъмния свят на половите фантазии на възрастни, които нямат задръжки? Това ли е възпитание в толерантност или е поквара граничеща с педофилия?

Къде е Държавна агенция за закрила на детето? Няма ли вече Закон за закрила на детето? Къде са всичките грачещи за „правата на децата“ НПО-та за да излязат и да защитят малките и невинните?

Не, няма да ги защитят. Защото цялата защита от страна на държавата и добре платени с грантове организации е само безчувствена бюрократична театрална постановка.

Ще ви кажа кой ще ги защити.

Техните, на децата майки и бащи, техни баби и дядовци. Вие трябва да го направите. Ние трябва да ги защитим. Те идват за вашите деца и вече не го крият.

Те искат да притежават бъдещето и младото поколение, за да градят своя пореден извратен социален експеримент.

Те искат да нямате нищо и да бъдете щастливи. Те ви искат безродни, безпаметни и безполови. И точно както и предишния тоталитарен режим обещават светло бъдеще.

Нека стане ясно, че тук заплахата не са хората, които имат определени сексуални наклонности. Много от тях не желаят това грубо политизиране на сексуалността. Опасността идва от идеолозите, които искат разграждане на християнството, на вярата, на семейството, на свободното общество в името на своите извратени планове за бъдещето са тези, които превръщат от пола идеологически модел за разделение на хората.

Сатанинското в тази идеология, е че нарича черното бяло и злото добро, порока – право. Целта е не само да бъдат заблудени множествата, но и да бъде циментирано робството на извратеността, дори и за хората, които искат да се освободят от нея.

Но на нас всички ни е ясно че царят е гол. Ясно ни е, че усвояването на пари може да купи нечия гордост от и да я сложи на парадно място. Но не всички майки и бащи могат да бъдат купени, дами и господа. Не всички майки и бащи могат да бъдат купени!

Вземи вярата на хората и ще създадеш от тях идолопоклонници. Отнеми им семейната обич, и ще направиш от тях предатели. Това вече сме го живели, в този театър сме участвали.

Затова,

Всеки, който милее за свободата си, за децата си, за идващото поколение не може да остане безучастен пред гаврата с невинността на най-малките. В правно отношение правото на неприкосновеност на личния и семеен живот е това, което дава власт в ръцете на родителите. Дори Конвенцията за правата на детето заявява, че най-добрата среда на детето е с неговите родители и близки. Стига сме разчитали на държавата и нейната политически зависима бюрокрация да казва кое е добро и кое зло. Законът трябва да защитава наистина интересите на традиционното семейство от мъж и жена и техните деца, а не бесовете на сексуалната революция.

Не може да се разчита и на големите медии, за тях истинската свобода на словото е непозната земя;

те са купени с парите на същите псевдоелити, за които моралната деградация е бленувана мечта.

Време е да защитим нормалността, свободата, човешкото достойнство, да защитим невинните, които не могат сами да се защитят. Време е да се покаем от малодушието си и да заявим на големия звяр, че БОГ НЕ НИ Е ЗАБРАВИЛ.

Време е за събуждане от тежкия сън на безразличието към съдбата на ближния, на малкия, на незащитения.

Време е да се противопоставим на злото с добро. С добро, което злото не може да победи. Време е да стане ясно, че свободата не се купува с пари, а с жертви на удобството в името на Истината.

Защото който днес живее с нежелание да стои за истината утре ще живее под терора на лъжата. И виждаме, че за много хора това утре, всъщност е днес.

Време е да се спре похода на гордостта, и да обявим похода на правдата. За свободата, за истината, за нашите семейства и за нашите деца. Сега е това време. Бог да ви благослови.

Линк към първоначалната публикация

Сподели:

Leave a Reply

Подобни постове