Партниране

Подкрепете “Свобода за всеки”

shaking-hands


Станете партньор в подкрепа на “Свобода за всеки”!

На тази страница можете да изберете един от няколко начина за Вашето партньорство с нас:
през интернет, в брой на каса, банков превод или кредитна карта.


Ние сме неправителствена организация с идеална цел, което означава, че не целим и не реализираме печалба. Не получаваме субсидии или финансиране от държавата. Дейността ни се издържа със спомоществования на симпатизанти и грантове от сродни организации.

За издаването на списанието са вложени и продължават да се влагат стотици часове авторски, редакторски и дизайнерски доброволен труд. Правозащитната ни дейност и публичната полемика в защита на правото на вяра и свободното слово включват и десетки часове безплатна адвокатска работа (pro bono — без хонорар).

Вашето партньорство е Вашето участие в нашата “Партньорска програма”. То е изключително важно за това да продължим да издаваме “Свобода за всеки” и да защитаваме свободата на вярата, словото, семейството и принципите на свободното и справедливо общество. С Вашата еднократна или периодична вноска на дадена сума за дейността ни Вие се съгласявате и ставате “Партньор” като Вашето членство в програмата Ви дава определени привилегии (за подробности виж по-долу или за въпроси на info (at) svobodazavseki.org).


(1) Подкрепи каузата! (Може да въведете различна сума от зададената, като изпишете сумата в кутийката.)

 

Описание Сума
Спонсорство за Свобода за всеки BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Ползвайте горната формичка за плащане през Интернет, на каса на ЕasyPay, или чрез банков превод. Попълнете желаната сума и натиснете бутона за плащане. Следвайте стъпките и указанията. С извършване на плащането изразявате съгласие за участие в партньорската ни програма и Условията към нея (вж. тук).

За основание запишете: “Подкрепа СВ” или “Партньор СВ”.


(2) В брой на каса на Изипиейwww.EasyPay.bg – плащането е за МИКРОСМЕТКА с клиентски номер (КИН): 0334639072
Основание: подкрепа СВ. Титуляр: ф-я Преображение.


bank


(3)
 По сметка, IBAN: BG90 ESPY 4004 0029 6712 12, BIC: CECBBGSF, ТИТУЛЯР: ФОНДАЦИЯ ПРЕОБРАЖЕНИЕ, ОСНОВАНИЕ: ПРОГРАМА ПРОЕКТ СВ.


(4) В брой чрез пощенски запис през ЕКОНТ или Български пощи (Вж. Калкулатор на обикновена услуга от БГ Пощи).

 

Бележка: Най-добра практика е когато пращате сума за участие в партньорската програма да ни изпратите и електронно съобщение за направеното плащане. Така ще сме сигурни, че имаме връзка с Вас и ще организираме пращането на наши печатни издания да Ваш адрес.

За издаване на удостоверение за дарение, моля пратете ни данните на платеца. Основание: Подкрепа СВ. Титуляр: ф-я Преображение. При плащания онлайн или в брой чрез Изипей се уверете, че ползвате нашия клиентски номер (КИН) 0334639072.

Не забравяйте да ни пратите Вашите данни за контакт (имейл, телефон, адрес), ако участвате в Партньорската програма! За абонати на програмата имаме специални предложения, едно от тях е получаване на печатен екземпляр от всеки нов брой на “Свобода за всеки” (за подробности виж Условията за участие).

В нашия сайт никога няма да видите рекламни банери и линкове. Ние разчитаме на нашите съмишленици. За въпроси и контакти относно информацията на тази страница, пишете на: info@svobodazavseki.org.


Изпратете 20 лв. в подкрепа на “Свобода за всеки”!
Натиснете синия бутон ще можете да изберете един от няколко начина да спонсорирате дейността на СВ.


Ползвайте бутона Donate за плащания в евро. Плащането става чрез PayPal или кредитна карта:

 


 

Сподели:

Leave a Reply

Подобни постове