Подкрепете „Свобода за всеки“

shaking-hands

Станете партньор в подкрепа на „Свобода за всеки“!

На тази страница можете да изберете един от няколко начина за Вашето партньорство с нас: през интернет, в брой на каса, банков превод или кредитна карта.


Ние сме неправителствена организация с идеална цел, което означава, че не целим и не реализираме печалба. Не получаваме субсидии или финансиране от държавата. Дейността ни се издържа със спомоществования на симпатизанти и сродни организации.

За издаването на списанието са вложени и продължават да се влагат стотици часове авторски, редакторски и дизайнерски доброволен труд. Правозащитната ни дейност и публичната полемика в защита на правото на вяра и свободното слово включват и десетки часове безплатна адвокатска работа (pro bono – без хонорар).

Вашето партньорство е Вашето участие в нашата „Партньорска програма“. То е изключително важно за това да продължим да издаваме „Свобода за всеки“ и да защитаваме свободата на вярата, словото, семейството и принципите на свободното и справедливо общество. С Вашата еднократна или периодична вноска на дадена сума за дейността ни Вие се съгласявате и ставате „Партньор“ като Вашето членство в програмата Ви дава определени привилегии (за подробности виж по-долу или за въпроси на info (at) svobodazavseki.org).

ПОДКРЕПИ КАУЗАТА

(Попълнете желната от Вас сума)

Описание Сума
Спонсорство за Свобода за всеки BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Следвайте стъпките и указанията. Плащането може да извършите онлайн, на каса или по сметка. С извършване на плащането изразявате съгласие за участие в партньорската ни програма и Условията към нея (вж. тук).

За въпроси по Вашето участие в партньорската програма с финансово спомоществование пишете на info@svobodazavseki.org 

Вашите данни за контакт. Най-добра практика е когато пращате сума за участие в партньорската програма да ни изпратите и електронно съобщение за направеното плащане. Така ще сме сигурни, че имаме връзка с Вас и ще организираме пращането на наши печатни издания до посочен от Вас адрес. Не забравяйте и да ни пратите Вашите данни за контакт (имейл, телефон, адрес), ако участвате в Партньорската програма. За абонати на програмата имаме специални предложения, едно от тях е получаване на печатен екземпляр от всеки нов брой на „Свобода за всеки“ (за подробности виж Условията за участие).

За издаване на удостоверение за дарение или друг отчетен документ, моля пратете ни данните на платеца.

В нашия сайт никога няма да видите рекламни банери и линкове. Ние разчитаме на нашите съмишленици. За въпроси и контакти относно информацията на тази страница, пишете на: info@svobodazavseki.org.


Ползвайте бутона “Плати” за плащания в евро (€). Плащането става чрез PayPal или кредитна карта: