Подкрепете „Свобода за всеки“

shaking-hands

Станете партньор в подкрепа на „Свобода за всеки“!

На тази страница можете да изберете един от няколко начина за Вашата финансова подкрепа и партньорство с нас: през интернет, в брой на каса, банков превод или кредитна карта. (Кратка историческа справка за “спомоществователството” – отвори “Резюме” в страницата.)

Ние сме неправителствена организация с идеална цел и не целим да реализираме печалба (за разлика от търговските дружества). Това обаче не означава, че нямаме разходи. Напротив, дейността ни не може да се осъществи без покриване на текущите сметки. Ние не получаваме субсидии или финансиране от държавата. Дейността ни се издържа със спомоществования на симпатизанти и сродни организации.

За издаването на списанието са вложени и продължават да се влагат стотици часове авторски, редакторски и кореторски доброволен труд. Правозащитната ни дейност и публичната полемика в защита на правото на вяра и свободното слово включват и десетки часове безплатна адвокатска работа (pro bono – без хонорар).

Чрез Вашето спомоществование Вие можете да участвате в нашата „Партньорска програма“. С Вашата еднократна или периодична вноска на дадена сума за дейността ни Вие се съгласявате и ставате „Партньор“ като Вашето членство в програмата Ви дава определени привилегии (за подробности виж по-долу или за въпроси на info (at) svobodazavseki.org). Ние, от своя страна, поемаме задължението да разходваме средствата за идеалните цели на организацията.

(Попълнете желаната от Вас сума)

Описание Сума
Спонсорство за Свобода за всеки BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Следвайте стъпките и указанията. Плащането може да извършите онлайн, на каса или по сметка. С извършване на плащането изразявате съгласие за участие в партньорската ни програма и Условията към нея.

НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ: В нашия сайт никога няма да видите рекламни банери и линкове. За въпроси и контакти относно информацията на тази страница, пишете на: info@svobodazavseki.org.


Ползвайте бутона “Плати” за спомоществования в евро (€). Плащането става чрез PayPal или кредитна карта:

За въпроси по Вашето участие в партньорската програма с финансово спомоществование пишете на info@svobodazavseki.org 

Вашите данни за контакт. Препоръчваме Ви, когато пращате сума за участие в партньорската програма да се запишете в нарочния формуляр онлайн. Така ще сме сигурни, че имаме връзка с Вас и ще организираме пращането на наши печатни издания до посочен от Вас адрес. За абонати на програмата имаме специални предложения, едно от тях е получаване на печатен екземпляр от всеки нов брой на „Свобода за всеки“ (за подробности виж Условията за участие).

За издаване на удостоверение за дарение или друг отчетен документ, моля пратете ни данните на платеца.

В нашия сайт никога няма да видите рекламни банери и линкове. За въпроси и контакти относно информацията на тази страница, пишете на: info@svobodazavseki.org.


Ползвайте бутона “Плати” за спомоществователни плащания в евро (€). Плащането става чрез PayPal или кредитна карта: